Güncel Haberler

Ufuk Sarıca: “Oyuncularımı Göstermiş Oldukları Ciddiyet ve Gayretten Ötürü Kutluyorum.”

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi 6.hafta mücadelesinde konuk ettiği Türk Telekom’u farklı geçen ve yoluna altıda altı yaparak namağlup devam eden Pınar Karşıyaka‘da koç Ufuk Sarıca maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

“Öncelikle bugün çok güzel bir basketbol oynayarak önemli bir rakibi geride bıraktığımızı söylemek istiyorum. Salondaki atmosfer müthişti. Ailelerin, çocukların olduğu dopdolu bir salonda oynamak gerçekten müthiş bir duygu. Ligin 6. haftasının sonuna geldiğimizde hem namağlup hem lider bir pozisyonda olmak tabii ki bizi gururlandırıyor. Bugün oynadığımız oyunu konuşacak olursak; Türk Telekom gerçekten çok ciddi ve çok tehlikeli bir takım. İlk yarıda yaptığımız müthiş savunma ile onları oyun dışına ittik. Özellikle üç sayı savunmasında müthiş bir iş çıkardık ve topa müthiş bir baskı yaptık. Bunun sonucunda da ilk yarıda 25 sayılık bir fark yakaladık ardından da maçı rolantiye alarak kazanmayı başardık. Oyuncularımı göstermiş oldukları ciddiyet, konsantrasyon ve gayret için tebrik ediyorum. Bunun devamını ileriki haftalarda da sağlamaya çalışacağız.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …