Güncel Haberler

RESMİ: Gaziantep’in Rakibi Peristeri’den Pota Altına Takviye

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Gaziantep ile aynı grupta yer alan Yunan ekibi Peristeri pota altına yeni bir takviye yaptı.

Mike Morrison’ın sakatlığı sonrası uzun rotasyonuna takviye yapmak isteyen Peristeri, bir diğer Yunan ekibi AEK ile de adı geçen Angolalı uzun Yanick Moreira‘yı kadrosuna kattı.

2.11 boyunda olan 28 yaşındaki tecrübeli uzun son olarak geçtiğimiz sezon Virtus Bologna forması giymiş ve takımının Şampiyonlar Ligi’ni zirvede bitirmesine yardımcı olmuştu. 17 maçta ortalama 9.3 sayı, 5.8 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Son olarak Dünya Kupası’nda Angola milli takımı ile izlediğimiz ve kariyerinde İspanya, Fransa, Rusya, İtalya, Yunanistan ligleri tecrübesi de bulunan Moreira, atletizmi ve pota altındaki etkinliği ile dikkat çeken bir oyuncu. Alçak postta biraz ince kalsa da yüzü dönük silahları olan ve orta mesafe tehditi olan bir 5 numara. Hücumda istikrarlı bir silah olmasa da blok tehditi ve ribaundlardaki etkisi ile takımına her zaman pozitif katkı verebilen enerjik, çalışkan bir uzun.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bologna, Tecrübeli Guardı Hackett ile Kontrat Yeniledi

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Virtus Bologna, tecrübeli guardı ile kontrat yenilediğini açıkladı. İtalya Lega Basket …