Güncel Haberler

Fenerbahçe Ülker Arena’da da Kazanamadı!

Turkish Airlines Euroleague 6.hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, Ülker Arena’da konuk ettiği Zalgiris Kaunas‘a 76-79 yenilmekten kurtulamadı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Zalgiris’de Marius Grigonis 19 sayı, 4 ribaund ve Zach LeDay 16 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile takımlarını galibiyete taşıyan isimler oldular.

Fenerbahçe Beko‘da ise Nando De Colo 29 sayı, 2 asist ile takımını taşıyan isim oldu. Kostas Sloukas 13 sayı, 2 ribaund, 9 asist, 2 top çalma ve Derrick Williams 12 sayı, 4 ribaund ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

EDİTÖR YORUMU:

Sarı lacivertliler ateşli taraftarlarını arkalarına alarak beklendiği gibi iyi bir ilk yarı oynadı. Sadece De Colo değil bu kez Sloukas da takımı çok iyi organize ederken onlara zaman zaman skor anlamında Williams ve savunmadaki mücadele anlanında Datome ile Vesely de çok iyi eşlik ettiler. Özellikle De Colo ile Sloukas arasındaki uyumun daha iyi duruma gelmiş olması Fenerbahçe adına bu maçtan çıkarabilecek en iyi sonuçtu belki. Ancak halen Lauvergne ve Kalinic gibi x-faktörleri devreye sokabilmiş değiller. Ayrıca bu kadar tecrübeli oyuncuya sahip olmalarına rağmen maçın sonunda yaptıkları basit hatalar ve yenilen kolay sayılar hiç yakışmadı koç Obradovic’in öğrencilerine. Her ne kadar diğer maçlara nazaran daha olumlu gelişim ve iyileşme sinyalleri verseler de sezon hızla ilerliyor ve şimdiden tam 5 maç kaybettiler. Artık çok ama çok hızlı bir şekilde silkelenip kendilerine gelmeleri gerekiyor!

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …