Güncel Haberler

Tofaş Zorlu Krasnodar Deplasmanında

7DAYS EuroCup 5.hafta mücadelesinde Tofaş zorlu Krasnodar deplasmanında Lokomotiv Kuban‘ın konuğu oluyor.

Saat 20:00’da başlayacak karşılaşmayı Milivoje Jovcic, Amit Balak, Jurgis Laurinavicius hakem üçlüsü yönetecek. Basketbolseverler karşılaşmayı S Sport Plus platformundan izleyebilecekler.

Rus ekibi 4 maçtan 2 galibiyet çıkarırken bu galibiyetlerin hepsi kendi sahalarında gelmişti, Venezia’yı 77-63 ve Limoges’u 86-75 ile geçmişlerdi. Johnny O’Bryant, Sam Dekker, Will Cummings son maçlarda takımın öne çıkan isimleri oldular.

Temsilcimiz Tofaş’da DJ White’ın sakatlığı devam ediyor.

İki ekip sezon öncesi hazırlıkları kapsamında Bursa’da düzenlenen Cevat Soydaş Turnnuvası’nda karşılaşmışlar ve kezanan 83-77 ile Rus ekibi olmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Petkim Galibiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 20. hafta mücadelesinde Tofaş konuk ettiği Aliağa Petkimspor‘u etkili savunma performansı eşliğinde 84-71’lik skorla …