Güncel Haberler

Ertuğrul Erdoğan: “Tribünden Gelen Enerjiyi Hepimiz Hissettik.”

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi 5.hafta mücadelesinde Sinan Erdem’de ezeli rakibi Fenerbahçe Beko’yu 83-64 gibi farklı bir skorla geçen Galatasaray Doğa Sigorta‘da koç Ertuğrul Erdoğan maçtan sonara açıklamalarda bulundu.

“İlk yarıda hakemlik bir şey var dersek yanlış olur. Hakemlerin elbet hataları olmuştur. Biz itiraz ettik, iki taraf da itiraz etti. Bundan daha önemlisi bence biz artık bir şeyi anlamaya başladık. Şartlar ne olursa olsun kendimizi o şartlara adapte etmemiz lazım. ümit ediyorum bu şekilde devam ederiz. Çok önemli bir galibiyet. Bir derbi maçıydı, bizim açımızdan kazanılması gereken bir karşılaşmaydı. Önümüzde daha zorlu maçlar da var.

Yalnız şunu söylemem lazım, ben ilk kez burada böyle bir atmosfer gördüm. Geçen seneden çok daha canlı, çok daha kalabalık, çok daha aç bir atmosfer vardı. Umarım bu açlığı hep beraber doyurabiliriz. Ben artık taraftarımızın buraya daha çok geleceğini tahmin ediyorum. Bugün maçın kırılma anlarında tribünden gelen enerjiyi ben hissettim, oyuncular hissetmiştir. Bütün oyuncularımı tek tek kutluyorum, çok önemli iş yaptılar. Şimdi sakin ve akıllı olmamız. Bu önemli bir galibiyet elbette ama lig devam ediyor. Bizim artık bunları bir alışkanlık haline getirmiş ve normalleştirmiş olmamız lazım. Burası hepimiz adına çok önemli bir yer. Burada galip gelerek rakiplerimize bu mesajı vermek önemliydi.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …