Güncel Haberler

RESMİ: Olympiakos Yeni Uzununu Açıkladı

Olympiakos‘da değişim rüzgarları devam ediyor. Koç Blatt’ın ayrılması ve yola koç Kemzura ile devam edilmesine karar verilmesinin ardından beklenen ilk transfer hamlesi de pota altına geldi.

Kırmızılar NBA patentli uzun Willie Reed‘i kadrolarına kattıklarını resmi olarak açıkladılar.

29 yaşında olan 2.11 boyundaki Reed, NBA’de 3 sezon boyunca toplam Brooklyn Nets, Miami Heat, Los Angeles Clippers ve Detroit Pistons formaları ile 152 maça çıkmış, 4.9 sayı, 3.8 ribaund istatistikleri ile katkı vermiş bir isim. Geçen sezonu ise G-League’de geçirmiş ve 21 maçta 20.1 sayı, 10.1 ribaund, 1.8 blok istatistikleri ile mücadele etmişti. Ocak ayında omzundan yaşadığı sakatlık sonrası sezonu tamamlamıştı.

Reed her iki pota altında da atletizmi, patlayıcılığı ve savaşçı kimliği ile takıma enerji katan değerli bir parça. Olympiakos şimdiye kadar Milutinov’u yedekleyemiyordu, ne Rubit ne de Happ Euroleague seviyesinde olmadıklarını gösterdiler. Bu hamleyle beraber hem pota altındaki atletizm silahına sahip oldular hem de Reed ilk kez çıkacağı Avrupa sahnesine çabuk adapte olursa artık Milutinov’u rahatlıkla yedekleyebilecekler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …