Güncel Haberler

Can Sevim: “Kazanacağımıza Haftanın İlk Gününden İtibaren Çok İnanmıştık.”

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi 5.hafta mücadelesinde konuk ettiği Beşiktaş Sompo Sigorta’yı yenerek önemli bir başarıya imza atan Meksa Yatırım Afyon Belediyespor‘da koç Can Sevim maçın ardından açıklamalarda bulundu.

“Maça savunmada ve hücumda istediklerimizi çok iyi uygulayarak başladık. Böyle olunca da erken farklı üstünlüğü ele geçirdik tabi ki Beşiktaş da çok kaliteli ve agresif bir takım, geri dönüş yapabilecekleri de biliyorduk. Maçın ilerleyen bölümlerinde hem savunmada hem de hücumda yaptığımız çok basit hatalar nedeniyle yakalanmış olsak da mücadele etmeyi hiç bırakmadık. Maçın sonunda da akıllı ve sakin kalıp doğru eli bularak kazanmasını bildik. Başta bugün bize inanılmaz destek veren taraftarlarımız olmak üzere tüm oyuncularımı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Bu maçı kazancağımıza haftanın ilk gününden itibaren çok inanmıştık ve öyle de olduğu için çok mutluyuz.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …