Güncel Haberler

Atlanta Deplasmanda Detroit’i Geçti (Vince Carter 22. sezonuna başladı)

Atlanta Hawks konuk olduğu Detroit Pistons‘ı zorlanmadan 117-100’lük skorla geçmeyi başardı.

Hawks forması giyen veteran forvet Vince Carter kariyerinde yeni bir sezona başlarken NBA tarihine 22 sezon forma giyen ilk oyuncu olarak adını yazdırdı. Tecrübeli yıldız bu maçla beraber Pistons karşısında tam 62 kez forma giymiş oldu.

Hawks’da Trae Young 38 sayı (6-10 3sayı), 7 ribaund, 9 asist ile yıldızlaşırken, John Collins 18 sayı, 10 ribaund, 2 top çalma ve Jabari Parker 18 sayı ile galibiyet yolundaki diğer önemli isimler oldular.

Pistons’da ise Derrick Rose 27 sayı, 3 asist ile en skorer isim olurken, Andre Drummond 21 sayı, 12 ribaund, 2 asist, 4 top çalma ile komple bir performans sergilese de galibiyet için yeterli olamadı.

Maçın son çeyreğinde ilginç olaylar yaşandı. Avrupa’daki maçlarda sıksık gördüğümüz 24 saniye ve şut saati problemi NBA sahnesinde de boy gösterdi. 3 dakika boyunca salon anönsörü devreye girerek son 10 saniyeyi sayarak oyunun devam etmesine yardımcı oldu. Sonrasında potalardaki saatler olmasa da diğer aygıtlar devreye alınarak maça devam edildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …