Güncel Haberler

Selçuk Ernak: “10 Yılda Bir Görülebilecek Bir Maç Oldu.”

7DAYS EuroCup 4.hafta mücadelesinde İtalya deplasmanında rakibi Brescia’yı 35-61 gibi tarihi bir skorla yenen Darüşşafaka Tekfen‘de koç Selçuk Ernak maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

“Maçın anahtarı savunmamızdı. Rakibimizi 35 sayıda tuttuk, tabii ki bu çok nadir görülebilecek bir durum, sıradan bir durum değil. 10 yılda bir görülebilecek bir maç oldu. Maçın başında yaşanan skorbord problemi iki takımın da konsantrasyonunu bozdu, rakibimiz aynı zamanda bugün şanssızdı da. Takımımı tebrik ederim, çok doğru basketbol oynadık bugün. Maç maç düşünmeye ve evdeki maçlarımızı da kazanmaya çalışmaya devam edeceğiz.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …