Güncel Haberler

RESMİ: Gaziantep, Beşiktaş’ın Eski Skoreri ile Anlaştı

Sezona istediği gibi başlayamayan ve hem FIBA Şampiyonlar Ligi hem de ING Türkiye Basketbol Süper Ligi‘nde kötü sonuçlar alan, özellikle skor bulmakta zorlanan Gaziantep, skorer takviyesi yaptı.

Geçtiğimiz sezon ülkemizde Beşiktaş Sompo Sigorta forması giymiş olan ve alacaklarını tahsil edemediği takımdan ayrılan Jason Rich, artık Gaziantep’in başarısı için ter dökecek.

1986 doğumlu olan 1.91 boyundaki tecrübeli skorer BSL’de 15 maçta 12.1 sayı, 1.9 ribaund, 2.7 asist ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 13 maçta 14.3 sayı, 2.1 ribaund, 3.1 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. Skorer özellikleri ile ön plana çıkan Rich, soğukkanlılığı, el yakan toplarda sorumluluk alarak yüksek yüzdeli katkı vermesi ve etkili dış şutları ile bilinen bir isim. Sanders’dan katkı alamayan ve bu nedenle de skor potansiyeli oldukça düşen Gaziantep’in sezonun bu kısmında bulabileceği en doğru isimlerden biri. Takıma çabuk uyum sağlar ve koç Markovic’in sisteminde savunma konusunda sıkıntı çekmezse çok faydalı olur.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …