Güncel Haberler

Khimki’den Kritik Deplasman Galibiyeti

Turkish Airlines Euroleague 4.hafta mücadelesinde Khimki deplasmanda konuk olduğu Bayern Munich‘i 74-87 yenerek önemli bir deplasman galibiyetine imza atmış oldu.

Khimki’de Alexey Shved 19 sayı, 5 ribaund, 9 asist ile en skorer isim olurken, Anthony Gill 17 sayı, 6 ribaund ve Devin Booker ile Janis Timma 13’er sayı ile galibiyete katkı veren diğer isimler oldular.

Bayern cephesinde ise Greg Monroe 18 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile en etkili isim olurken, Vladimir Lucic ile Maodo Lo da 12’şer sayı ile çift haneli skor üretirlerken galibiyet için yeterli olamadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …