Güncel Haberler

Son Şampiyon Uzatma Galibiyeti ile Açılışı Yaptı

NBA‘in son şampiyonu Toronto Raptors yeni sezonun açılış maçında konuk ettiği New Orleans Pelicans‘ı 130-122 yenmeyi başardı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Raptors’da Pascal Siakam 34 sayı, 18 ribaund, 5 asist ile maksimum kontratı neden hakettiğini bir kez daha hatırlatırken Frad VanVleet de 34 sayı, 5 ribaund, 7 asist, 2 top çalmalık komple performansıyla bu sezon adından sıkça söz ettireceğinin sinyallerini verdi.

Draftın bir numarası Zion Williamson’dan sakatlığı nedeniyle faydalanamayan Pelicans’da ise Brandon Ingram 22 sayı, 5 ribaund, 5 asist, 2 blokla takımın öne çıkan ismi oldu. J.J. Reddick 16 sayı, Jason Hart 15 sayı, 10 ribaund ve eski Fenerbahçeli Nicolo Melli 14 sayı (4-5 3sayı), 5 ribaund, 2 asist ile takımları adına diğer etkili olan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Pelicans Karşısında Terlemedi (Jokic’den 108. triple-double)

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Denver Nuggets konuk ettiği New Orleans Pelicans karşısında zorlanmadan 116-134’lük skorla …