Güncel Haberler

Olympiakos Hem 1 Hem 5 Numaraya Transfer Yapıyor!

Sezona istediği gibi başlayamayan ve ardından koç Blatt ile yollarını ayırarak takımı koç Kemzura’ya emanet eden Olympiakos, kadrosunu güçlendirmek için de düğmeye basmış durumda.

Yunan ekibi hem 1 hem de 5 numaraya takviye yapma peşinde ve bu yolda büyük ilerleme kaydettiler, iki transferi de yakın zamanda resmi olarak açıklayabilirler.

1 numara için düşündükleri için yolu Galatasaray’dan geçmiş olan tecrübeli solak oyun kurucu Taylor Rochestie. 34 yaşında olan 1.88 boyundaki Birleşik Amerikalı oyuncu son olarak Çin’in Tianjin takımında geçtiğimiz sezon 45 maçta görev almış ve 33.5 sayı, 9.1 asist, 4.7 ribaund gibi dikkat çekici istatistiklerle mücadele etmişti.

Pota altına yapmak istedikleri takviye ise NBA patentli uzun Willie Reed. 29 yaşında olan 2.11 boyundaki Reed, NBA’de 3 sezon boyunca toplam Brooklyn Nets, Miami Heat, Los Angeles Clippers ve Detroit Pistons formaları ile 152 maça çıkmış, 4.9 sayı, 3.8 ribaund istatistikleri ile katkı vermiş bir isim. Geçen sezonu ise G-League’de geçirmiş ve 21 maçta 20.1 sayı, 10.1 ribaund, 1.8 blok istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …