Güncel Haberler

Galatasaray’ın Konuğu Buducnost Olacak

7DAYS EuroCup 4.hafta mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray Doğa Sigorta 23 Ekim Çarşamba saat 19:30’da Buducnost‘u Sinan Erdem’de konuk edecek.

Karşılaşmayı Jakub Zamojski, Arturas Sukys, Vasiliki Tsaroucha hakem üçlüsü yönetecek. Basketbol severler mücadeleyi S Sport 2 kanalından takip edebilecekler.

Kötü sonuçların ardından koçu Subotic ile yollarını ayıran Karadağ temsilcisinde görevi vekalaten yardımcı koçlar sürdürüyorlar, henüz yeni başantrentör açıklamadı. Son maçlarında Adriyatik Lig sahnesinde kendi sahalarında Primorska’ya 80-83 kaybetmişlerdi. Yolu ülkemizden de geçmiş olan Justin Cobbs ve keskin nişancı Scott Bamforth en önemli silahları.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …