Güncel Haberler

Bandırma Belçika Deplasmanında Galibiyet Arayacak

FIBA Şampiyonlar Ligi 2.hafta mücadelesinde temsilcimiz Teksüt Bandırma 23 Ekim Çarşamba saat 21:00’da Belçika deplasmanında Antwerp‘in konuğu olacak.

Karşılaşmayı Marius Ciulin, Zdravko Rutesic, Gatis Salins hakem üçlüsü yönetecek. Basketbol severler karşılaşmayı www.ajansspor.com adresinden takip edebilecekler.

Belçika ekibi geçen hafta İspanya deplasmanında Burgos karşısında direnememiş ve 76-90 kaybetmişti. Haftasonu kupa maçında ise zayıf rakipleri Kontich’i 103-87 ile rahat geçtiler. Kesteloot, Sanders, Klassen üçlüsü takımın öne çıkan isimleri oldular şimdiye kadar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …