Güncel Haberler

Orhun Ene: “Şartlar Ne Olursa Olsun Doğruları Yapmalıyız.”

ING Basketbol Süper Ligi’nin 4. haftasında sahasında Türk Telekom’u 81-72 mağlup ederek üst üste üçüncü galibiyetini alan TOFAŞ’ta Başantrenör Orhun Ene karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Üst üste oynadıkları deplasman maçları sonrası takımın yorgun olduğunu ancak bu durumun kendileri için bir bahane olmadığını belirten Tofaş‘ın başarılı koçu Ene, “Zor bir maç oldu. Türk Telekom iyi oyunculardan kurulu iyi bir ekip. Üst üste oynadığımız 3 deplasmandan sonra oyuncuların yorgunluğunu biliyorum ama bizim işimiz bu. Maç içerisinde DJ White’ın bir sakatlığı oldu. Ancak biz bir şekilde ne olursa olsun kendi oyunumuzu sahaya yansıtmamız ya da maçı kazanacak doğruları yapmamız lazım. Bunu ilk yarı yapamadık. İkinci yarı hücumda ritmimizi bulunca savunmayı da daha iyi yaptık. İyi konsantre olarak daha akıllı hücum ettik. Tabii ki biz yorulmuyoruz sadece Türk Telekom da buraya deplasmandan geldi. Her takım için bu geçerli. Onlar da kupalarda mücadele ediyorlar. Onun için kendi sahamızda rakibimiz olan takımlara karşı kaybetmemek önemliydi. Bugünü galibiyetle atlattık. Şimdi Eurocup’taki Rytas Vilnius maçımıza hazırlanacağız” dedi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …