Güncel Haberler

Kızıl Yıldız Slovenya Deplasmanından Çıkamadı

Adriyatik Ligi mücadelesinde deplasmanda Krka‘ya konuk olan Kızıl Yıldız soğuk bir duş aldı. Sırp ekibi Slovenya deplasmanında 79-77 ile kaybetti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Krka’da Glenn Cosey 20 sayı, 4 ribaund, 9 asist ile en skorer isim olurken Marko Josilo 19 sayı, 3 ribaund ve Gani Lawal 14 sayı, 3 ribaund ile galibiyetin mimarları oldular.

Kızıl Yıldız’da ise Nikola Jovanovic 16 sayı, 7 ribaund ile öne çıkarken Stratos Perperoglou 14 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Lorenzo Brown 12 sayı, 2 ribaund, 7 asist ile etkili olsalar da galibiyet için yeterli olamadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …