Güncel Haberler

ASVEL Villeurbanne Evinde Orthez’i Geçerek Moral Buldu

Haftaiçi Bayern deplasmanında farklı yenilerek canı sıkılan ASVEL Villeurbanne, Fransa JeepElite ProA‘da konuk ettiği Pau Orthez‘i 76-68 yenerek moral depoladı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ASVEL’de Edwin Jackson 24 sayı, 7 asist ile maçın yıldızı oldu. Onun dışında başka çift haneli skor katkısı veren çıkmazken Ismael Bako 9 sayı ve Amine Noua ile Tonye Jekiri ise 8’er sayı ile katkı verdiler.

Pau Orthez’de ise Travis Leslie 12 sayı, 5 ribaund, Nicolas De Jong 11 sayı ve Matt Mobley 10 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile ayakta durmaya çalışsalar da yeterli olmadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Asvel’e Çemberi Göstermedi

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk ettiği LDLC Asvel Villeurbanne‘i etkili savunması eşliğinde …