Güncel Haberler

Anadolu Efes İlk Deplasmanında Valencia Karşısında

Turkish Airlines Euroleague 3.hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes sezonun ilk deplasman maçında Valencia karşısına çıkıyor.

18 Ekim Cuma saat 22:00’da başlayacak karşılaşmayı Christos Christodoulou, Anne Panther, Michele Rossi hakem üçlüsü yönetecek. Basketbolseverler keyifli geçmesi beklenen maçı beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilecekler.

Anadolu Efes ile Valencia Avrupa kupalarında bugüne kadar altı kez karşılaşırken, Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan altı karşılaşmada ekipler birbirlerini üçer kez mağlup etti.

Lacivert beyazlılarda Adrien Moerman’ın sakatlığı devam ediyor bildiğiniz gibi. Ayrıca Tolga ve Buğrahan sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler. Krunoslav Simon ile Rodrigue Beaubois’nın durumu ise maç saatinde belli olacak.

Valencia Euroleague’de geçen hafta Olympiakos deplasmanında 63-89 ile darmadağın olmuştu. Haftasonu ise Liga Endesa’da güçlü rakipleri Barcelona’ya konuk olmuşlar ve iyi direnmelerine rağmen 94-97 kaybetmişlerdi. Yarasalar’da Joan Sastre bu maçta forma giyemeyecek. Louis Labeyrie, Jordan Loyd ve Fernando San Emeterio’nun ise durumları maç saatinde belli olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …