Güncel Haberler

Maccabi Uzatmada Vites Arttırıp Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 3.hafta mücadelesinde Maccabi Tel Aviv ile Kızıl Yıldız karşı karşıya geldiler. İsrail ekibi normal süresi 67-67 biten maçı uzatma bölümündeki 17-2’lik serisiyle 84-69 kazanmayı bildi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Maccabi’de Scottie Wilbekin 16 sayı, 2 ribaunda, 2 asist, 2 top çalma ile öne çıkarken Omri Casspi 15 sayı, 8 ribaund, 3 asist ve Nate Wolters 15 sayı, 4 ribaund, 2 asist le galibiyetin diğer mimarları oldular.

Kızıl Yıldız’da ise Stratos Perperoglou 18 sayı, 5 ribaund ile en skorer isim olurken, Ognjen Dobric 10 sayı, 2 ribaund ile diğer çift haneli skor üretebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …