Güncel Haberler

Fenerbahçe De Colo’nun Resitali Eşliğinde Baskonia’yı Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 3.hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko Ülker Sports Arena’da konuk ettiği Kirolbet Baskonia‘yı De Colo’nun kariyer rekoru ile süslediği resitali eşliğinde 87-80 yendi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Fenerbahçe Beko‘da Nando De Colo 39 sayı ile Euroleague kariyer rekorunu kırarken 3 ribaund, 3 asist ile birlikte 40 verimlilik puanına ulaştı ve galibiyeti tek başına getiren isim oldu. Zaten onun dışında da çift haneli skor katkısı verebilen olmadı.

Baskonia’da ise Tornike Shengelia 18 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Shavon Shields 17 sayı, 3 asist ve Pierria Henry 15 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile takımlarını ayakta tutan isimler oldular.

EDİTÖR YORUMU:

NANDO DE COLO! NANDO DE COLO! NANDO DE COLO! Bu maç için editörün başka yorumu olamaz, üstüne laf söylenemez, ekleme yapılamaz….

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …