Güncel Haberler

Dallas’dan Konuğu Oklahoma’ya Farklı Tarife

NBA hazırlık dönemi kapsamında oynanan maçta Dallas Mavericks konuk ettiği Oklahoma City Thunder‘ı komple bir basketbol sergileyerek 107-70 geçmeyi başardı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Dallas’da iki Avrupalı yıldız hazırlık dönemindeki formda performanslarını bu maça da taşıdılar. Luka Doncic 19 sayı, 10 ribaund, 7 asist ve Kristaps Porzingis 17 sayı, 13 ribaund ile double-double yaparal galibiyetin mimarları oldular.

Oklahoma cephesinde ise Danilo Gallinari 16 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Shai Gilgeous-Alexander 16 sayı, 8 ribaund ile takımlarını ayaktat tutmaya çalışsalar da yeterli olamadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …