Güncel Haberler

Panathinaikos OAKA’da Promitheas’ı Rahat Yendi

Yunanistan Ligi mücadelesinde Panathinaikos OAKA’da konuk ettiği Promitheas‘ı 99-68 gibi farklı bir skorla rahat bir şekilde geçerek yoluna devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Panathinaikos’da DeShaun Thomas 15 sayı, 2 ribaund, Konstantinos Mitoglou 15 sayı, 9 ribaund ve Jacob Wiley 12 sayı, 4 ribaund ile takımlarını galibiyete taşıyan isimler oldular.

Promitheas’da ise Chase Fieler 15 sayı, 2 ribaund, 4 asist, Dimitris Katsivelis 13 sayı, 4 ribaund, 4 asist ve Octavius Ellis 10 sayı, 7 ribaund ile takımlarını ayakta tutmaya çalıştılar ama başarılı olamadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …