Güncel Haberler

Hakan Demir ve Şehmus Hazer Anadolu Efes Galibiyetinden Sonra Açıklamalarda Bulundu

Türkiye Basketbol Süper Ligi 3.hafta mücadelesinde Anadolu Efes’i mağlup etmeyi başaran Teksüt Bandırma‘da karşılaşmanın ardından koç Hakan Demir ve kaptan Şehmus Hazer açıklamalarda bulundu.

Teksüt Bandırma‘nın başarılı koçu Demir’in açıklamaları şu şekildeydi:

“Anadolu Efes‚i yenebilmek başlı başına büyük olay. Benim için daha büyük mutluluk bu takımın Bandırma’da oynamayı öğrenmiş olması, tekrar o havayı yakalamış olması. İnşallah böyle devam ederiz. Bizim kulübümüzün misyonu genç oyuncuları oynatmak. Bunu da maç kazanarak, başarıyla birlikte götürebilmek lazım. Elimizden geleni yapıyoruz.”

Genç kaptan Şehmus’un ise görüşleri şöyleydi:

“Kariyer rekorumu kırmaktan önce böylesine bir maçı böyle bir farkla kazanmak bizim için daha anlamlıydı. İlk yarı sonunda onlardan daha fazla mücadele ederek bu maçı kazanacağımızı söylemiştim. Dediğim gibi de oldu. Vazgeçmedik. Biz EuroLeague takımını 20 sayıyla yenebiliyorsak üzerimize koyacağımız daha çok şey var. Hafta içi de Şampiyonlar Ligi maçımız var. İnşallah orada da böyle bir sonuçla kazanıp yolumuza devam edeceğiz.“

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …