Güncel Haberler

Fenerbahçe Ankara Deplasmanında Rahat Kazandı

Türkiye Basketbol Süper Ligi 3.hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko Ankara’da konuk olduğu Türk Telekom‘u etkili bir savunma basketbolu eşliğinde 59-75 yenerek Euroleague’de aldığı kötü sonuçların ardından moral buldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Fenerbahçe Beko‘da Kostas Sloukas 18 sayı, 5 ribaund, 7 asist ile takımını galibiyete taşırken Derrick Williams 12 sayı, 3 ribaund, Melih Mahmutoğlu 11 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Ahmet Düverioğlu ile Nikola Kalinic de 10’ar sayı ile takımlarını galibiyete taşıyan diğer isimler oldular.

Türk Telekom’da ise TJ Campbell 16 sayı ile en skorer isim olurken, Nick Anderson 11 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve RJ Hunter da 10 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile takımları adına çift haneli skor katkısı veren diğer oyuncular oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …