Güncel Haberler

Ufuk Sarıca: “Kazanıp Taraftarımızla Birlikte Kutlamaya Devam Edeceğiz.”

Pınar Karşıyaka başantrenörü Ufuk Sarıca, 78-58’lik skorla alınan Boras Basket galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Ufuk Sarıca, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“FIBA Europe Cup’ta ilk amacımıza ilk hedefimize ulaşmış durumdayız. Sezon başında oynadığımız eleme turu bizim için önemliydi. Şu an grup aşamasındayız, bundan sonraki hedeflere devam edebiliriz. Onun için bu etabı aşmak gerekliydi. Bundan dolayı bütün takımımı kutluyorum. Arka arkaya maçlar oynamaya başladık, dolayısıyla burada yaptığımız sert ve iyi savunmayı vurgulamak istiyorum. Bundan dolayı da oyuncularımı kutluyorum. Hücum kısmında ise yeni bir takım olmamız nedeniyle basit hatalar yapıp ritim kaybettiğimiz oluyor ama bunlar daha fazla çalışarak, beraber oynayarak geliştirilecek kısımlar. Bunların üstünde çalışacağız ve çok daha iyi bir takım olacağız. Bugün buraya bizi desteklemeye gelen ve iyi basketbol izlettirdiğimizi düşündüğüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu tarz maçları kazanıp taraftarlarımızla birlikte kutlamaya devam edeceğiz.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Büyükçekmece Zaferi Ardından Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka konuk ettiği Onvo Büyükçekmece‘yi etkili hücum performansı sayesinde 93-87’lik …