Güncel Haberler

Fenerbahçe Belgrad Deplasmanından Çıkamadı

Turkish Airlines Euroleague 2.hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko Belgrad deplasmanından çıkamadı, Kızıl Yıldız‘a 68-56 kaybetmekten kurtulamadılar.

1.çeyrek: 15-16
2.çeyrek: 35-30
3.çeyrek: 51-43
4.çeyrek: 68-56

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Fenerbahçe Beko‘da Nando De Colo 19 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile neredeyse tek başına takımını ayakta tutmaya çalıştı. Diğer çift haneli skor katkısı veren isim ise Ali Muhammed oldu, tecrübeli guard 13 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile etkili oldu.

Kızıl Yıldız’da ise Lorenzo Brown 13 sayı, 3 ribaund, 6 asist ile öne çıkarken James Gist 11 sayı, 8 ribaund ve Stratos Perperoglou da 11 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer önemli faktörleri oldular.

EDİTÖR YORUMU:

Sarı lacivertliler ilk maçta Real Madrid karşısında deplasmanda olmalarına rağmen iyi direnmişlerdi ancak Real’in de son çeyrekte rölantide oynadığını belirtmiştim ve bu maçta da bunun etkilerini gördük. Real’in aksine maç boyunca çok daha istekli ve çok daha agresif olan Kızıl Yıldız karşısında sınıfta kaldı Fenerbahçe. Özellikle pota altında Vesely’nin geri dönmesi tüm basketbol severleri sevindirmiş olsa da Çek uzunun henüz hiç hazır olmadığı gözlerden kaçmadı. Hem Gist hem de Derrick Brown özellikle hücum ribaundlarında ekibimizi çok zorladılar, boyalı alanda karşılık veremedik. Stimac da oyuna girdiği anlarda Ojo karşısında varlık gösteremedi. De Colo ile Sloukas arasındaki uyum halen sağlanamazken, sezona iyi başlayan Williams da hiç ortalarda yoktu. Özetle Fenerbahçe sezonun kalanı için hiç iyi görüntü vermedi. Rakipleri ritm bulmaya ve kendilerine gelmeye başlarken temsilcimizde sıkıntılar devam ediyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …