Güncel Haberler

Ataman: “Mümkün Olan En Kısa Zamanda Gelişeceğiz.”

Anadolu Efes‘in deplasmanda Beşiktaş Sompo Sigorta karşısında aldığı galibiyetin ardından tecrübeli koç Ergin Ataman açıklamalarda bulundu.

Anadolu Efes‘in başarılı koçu Ataman öncelikle maç özelinde açıklamalarda bulundu:

“Tabii ne olursa olsun Beşiktaş tehlikeli bir takım ve Beşiktaş deplasmanından galibiyet ile ayrılmak önemli. İlk yarıda çok kötü basketbol oynadık. Özellikle maçın ilk periyodunda son derece enerjisiz, güçsüz bir şekilde oynadık. Ama daha sonra yavaş yavaş açıldık.İkinci yarı iyi oynadık. Zaman zaman iyi oynadık. Çok boş hızlı hücumlarını gereksiz yere, gereksiz, disiplin dışı atışlarla kaçırdık ve tekrar Beşiktaş’ı maça ortak ettik. Yoksa maçı çok daha erken koparabilirdik.”

Larkin ve Beaubois’nın sakatlıklarına da değinen koç Ataman sözlerine şöyle devam etti:

“Şu an iyi oynamıyoruz, istediğimiz basketbolu oynamıyoruz ama sezon başı ve bunu bekliyorduk zaten. Mümkün olan en kısa zamanda gelişeceğiz. Sakat oyuncularımızın da hafta içi en kısa zamanda takıma katılmasını bekliyoruz. Önümüzde çok önemli bir EuroLeague maçı var ALBA Berlin ile. Hedefimiz o maç olacak.

Türkiye Ligi’nde Shane Larkin ve Rodrigue Beaubois’nın eksikliği çok önemli değil çünkü zaten beş yabancı oynuyor. Onların yerini dolduracak oyuncularımız var. Ama EuroLeague’de ikisi de çok önemli. Sağlık ekibinin bana verdiği bilgiye göre bu hafta Çarşamba günü ikisi de antrenmana çıkacak. Çarşamba-Perşembe yapacakları antrenmana göre Cuma günü kadroya alıp almayacağımıza bakacağız.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …