Güncel Haberler

Davis ve Lebron İlk Kez Birlikte Sahada

Los Angeles Lakers ilk hazırlık maçında Golden State Warriors ile karşı karşıya geldi ve 123-101’lik skorla net bir galibiyete imza attı. Sahada ilk kez birlikte oynayan Lebron James ve Anthony Davis‘in performansları görülmeye değerdi gerçekten.

1.çeyrek: 33-20
2.çeyrek: 59-51
3.çeyrek: 91-71
4.çeyrek: 123-101

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Anthony Davis 22 sayı, 10 ribaund, 2 asist ve LeBron James 15 sayı, 8 asistle beklendiği gibi öne çıkan isimler oldular. JaVale McGee 10 sayı, 13 ribaundla double-double yaparken, Dwight Howard da 9 sayı, 9 ribaundla double-double ile flört etti.

Artık Durant’siz oynamak zorunda kalan ve sakatlığı nedeniyle uzun süre forma giyemeyecek Thomspon’dan da yoksun olan Warriors’da Stephen Curry 18 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile takımını ayakta tutmaya çalışırken, Jordan Poole da 17 sayı ile ona destek olmaya çalışan isim oldu.

https://youtu.be/OqOjHGCVfnY

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …