Güncel Haberler

Asvel Evinde Cholet Engeline Takılmadı

Fransa JeepElite ProA‘nın son şampiyonu Asvel Villeurnanne Lyon’da konuk ettiği Cholet‘i yettiği kadar oynayarak 85-76 yendi ve yoluna namağlup devam etti.

1.çeyrek: 21-17
2.çeyrek: 43-34
3.çeyrek: 71-55
4.çeyrek: 85-76

Asvel’de Livio Jean-Charles 13 sayı, 7 ribaund, Ismael Bako 12 sayı, 3 ribaund ve David Lighty 12 sayı, 3 ribaund ile öne çıkarlarken Rihards Lomazs ile Tonye Jekiri de 10’ar sayıyla çift haneli katkı veren diğer isimler oldular.

Cholet’te ise Chris Horton 20 sayı, 14 ribaund ile etkileyici bir performans sergilerken galibiyete engel olamadı. Jalen Riley 17 sayı ve Abdoulaye Ndoye de 14 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Asvel, Deplasmanda Blois’yu Ezdi Geçti

Fransa Betclic ELITE Pro A 29. hafta mücadelesinde LDCL Asvel Villeurbanne konuk olduğu Ada Blois‘yı …