Güncel Haberler

Larkin’siz Anadolu Efes, Barcelona Karşısında Tat Vermedi

Turkish Airlines Euroleague açılış haftası maçında Anadolu Efes Sinan Erdem’de konuk ettiği Barcelona karşısında direnemedi ve 64-74’lük skorla kaybetti.

1.çeyrek: 14-19
2.çeyrek: 26-37
3.çeyrek: 46-49
4.çeyrek: 64-74

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

EDİTÖR YORUMU:

Anadolu Efes hem Larkin hem de Beaubois’dan yoksun başladığı maçta Fenerbahçe maçının aksine Micic’den katkı alamayınca ilk yarıdan maçın kontrolünü Barça’ya verdi. Her ne kadar Barça yıldızlar topluluğu olsa da lig maçlarında henüz takım olamadığının sinyallerini vermişti, ancak hücumda çok kötü bir başlangıç yapan temsilcimize karşı Mirotic liderliğinde ritm bulmakta zorlanmadılar. Aslında Anadolu Efes 3.çeyrekte iyi bir geri dönüş yakaladı ve farkı 3 sayıya kadar da indirdi. Fakat Simon ile koç Ataman’ın arasında yaşanan gerginlikten sonra Hırvat forvetin de tekrar süre almaması artı Tolga ve Buğrahan’dan da istediğimiz şut katkısını alamamamızla birlikte hücumda iyice zorlandı temsilcimiz. Son çeyrekte savunmada da vidaları sıkamayınca Barça’yı durduramadık. Son yıllarda en kötü şut yüzdelerinden biri ile yay gerisinden çok kötü bir gece geçiren Anadolu Efes Larkin ve Beaubois’sız hiç tat vermedi.

Barcelona’da Nikola Mirotic 24 sayı, 4 ribaund ile en skorer isim olurken Malcolm Delaney 11 sayı, 3 ribaund, 7 asist ve Brandon Davies 10 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Anadolu Efes’de ise Alec Peters 16 sayı, 4 ribaund ile direnmeye çalışırken, geç açılan Vasilije Micic de 14 sayı, 3 ribaund, 5 asist ile diğer ayakta kalan isim oldu temsilcimiz adına.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …