Güncel Haberler

RESMİ: Beşiktaş Beklenen Oğuz Savaş Transferini Duyurdu

Beşiktaş Sompo Japan pota altındaki eksiklğini gidebilmek adına beklenen hamleyi yaparak tecrübeli uzun Oğuz Savaş‘ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Son olarak Darüşşafaka Tekfen forması ile izlediğimiz, son yıllarda kariyeri ciddi şekilde düşüşte olan Oğuz artık siyah beyazlılarıın başarısı için mücadele edecek.

2.12 boyunda olan 32 yaşındaki tecrübeli picot geçtiğimiz sezon BSL’de 24 maçta ortalama 12.0 dakika parkede kalırken, 5.3 sayı, 2.9 ribaund, Euroleague sahnesinde ise 27 maçta 13.0 dakika süre alırken 5.2 sayı, 2.6 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti. McAdoo ile Samet’in yanına klasik özelliklere sahip, alçak post etkinliği ve orta mesafe tehditi olan ama savunmada ise ağır ayakları ile ikili oyunların hedefi olabilecek riskli bir hamle yaptı Beşiktaş. Koç Ivanovic’in disiplinli sisteminde kendisine yer bulabilecek mi bakalım tecrübeli uzun.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …