Güncel Haberler

Fenerbahçe Ligin Yeni Takımı İTÜ’ye 33 Sayı Farkla Hoşgeldin Dedi!

Türkiye Basketbol Süper Ligi açılış haftasında Fenerbahçe Beko ligin yeni takımı Sigortam.net İTÜ‘ye hiç acımadı ve 57-90’lık skorla beklendiği gibi çok rahat bir galibiyet elde etti.

1.çeyrek: 15-19
2.çeyrek: 25-41
3.çeyrek: 41-60
4.çeyrek: 57-90

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Fenerbahçe‘de Nando De Colo 21 sayı, 6 asist ile yıldızlaşırken, Gigi Datome 14 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Melih Mahmutoğlu 13 sayı ile takımlarını galibiyete taşıyan isimler oldular. Ayrıca sarı lacivertlilerde süre alan 12 oyuncu da skora katkı verdiler.

Sadece 2 yabancı ile mücadele eden İTÜ’de Yunus Akçay 18 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile en skorer isim olurken, diğer çift haneli skor üreten isim de 15 sayı, 9 ribaund ile Darrell Williams oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …