Güncel Haberler

Kızıl Yıldız Slovenya Şampiyonu Primorska’ya Elendi

Adriyatik Lig Süper Kupa çeyrek final karşılaşmasında Slovenya şampiyonu olarak Adriyatik Lig’in yeni takımı olan Primorska, güçlü rakibi, Euroleague ekibi Kızıl Yıldız‘ı 82-88 yenerek adını yarı finale yazdırdı ve Partizan’ın rakibi oldu.

1.çeyrek: 26-25
2.çeyrek: 15-21
3.çeyrek: 21-23
4.çeyrek: 20-19

Sloven ekibinde geçtiğimiz sezon Adriyatik 2.Ligi’nin en değerli oyuncusu seçilen Marko Jagodić Kuridža 18 sayı, 9 ribaund ile takımını taşıyan isim olurken, eski Tofaşlı Lance Harris de 14 sayı ile katkı verdi.

Kızıl Yıldız’da ise Dejan Davidovac‘ın 15 sayı, Billy Baron’ın 10 sayısı ve James Gist’in 12 sayı, 6 ribaundluk katkıları galibiyet için yeterli olmadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …