Güncel Haberler

RESMİ: Galatasaray’ın Rakibi Trento’dan Gentile Bombası Geldi!

7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Galatasaray Doğa Sigorta ile aynı grupta yer alan İtalyan ekibi Trento‘dan önemli bir transfer hamlesi geldi.

Geçtiğimiz sezon Estudiantes forması giyen ve milli takımdaki performansı ile tekrar kendine gelme sinyalleri veren yıldız forvet Alessandro Gentile ile 2 yıllık anlaşma imzaladılar. Gentile böylelikle kulüp tarihinin en pahalı transferi oldu.

Liga Endesa’da görev aldığı 22 maçta ortalama 15.2 sayı üreterek bu alanda ligin en iyi 3.ismi olurken, 4.1 ribaund ile takımına katkı vermişti. 2.00 metre boyunda olan 27 yaşındaki tecrübeli skorer kariyerindeki inişli çıkışlı performanslarına rağmen halen İtalyan basketbolunun en saf yeteneklerinden biri. Oyuna konsantre olup iyi bildiği işleri yaptığı anlarda durdurulması zor bir silah Gentile. Hem içerden hem dışardan kendi skorunu yaratabilen, topla da yaratbilen bir oyuncu. Koç Brienza onu mental olarak iyi hazırlayıp “takımın parçası” haline getirebilirse Trento net olarak sınıf atlar. Ancak ters durumda ise takım kimyasını ciddi şekilde negatif etkileyebilecek bir risk almış oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=UiBofBSzHSs

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …