Güncel Haberler

Galatasaray TÜBAD Turnuvası’na Telekom Galibiyeti ile Başladı

Galatasaray Doğa Sigorta TÜBAD Turnuvası’na Türk Telekom galibiyeti ile başladı. Sarı kırmızılılar farkı 15 sayıya kadar çıkardığı karşılaşmadan 70-65’lik skorla galip ayrıldı.

1.çeyrek: 14-18
2.çeyrek: 25-13
3.çeyrek: 13-14
4.çeyrek: 18-20

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Galatasaray’da Yiğit Arslan 15 sayı, 4 ribaund, 2 top çalma ile öne çıkarken Lazeric Jones 14 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Ege Arar da 10 sayı, 5 ribaund ile galibiyete katkı veren isimler oldular.

Türk Telekom’da ise RJ Hunter 17 sayı, 3 ribaund, 2 top çalma ile oynarken yanlız kaldı. Muhammed Baygül 9 sayı, 4 ribaund ile takımını ayaktat tutmaya çalışan diğer isimdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

EuroCup: Panionios, Konuğu Chemnitz’i Uzatma ile Geçti

Panionios Athens, tam 11 yıl 8 ay sonra döndüğü BKT EuroCup arenasında unutulmaz bir zaferle …