Güncel Haberler

Akshisar, İBB’yi Almaktan Vazgeçti

Türkiye Basketbol Süper Ligi‘ne katılım ücretini yatımış olmasına ve fikstür çekilişinde yer almasına rağmen lige katışmayacağını açıklayan İstanbul BBSK‘nın haklarını almak için girişim başlatan ve bu konuda İBB’den de destek gören Akhisar Belediye zaman darlığı gerekçesiyle vazgeçti.

Kulübün açıklaması şöyle:

“İBB ile Basketbol Süper Ligi haklarının devri konusunda yürütmüş olduğumuz görüşmelerde iki tarafın tüm iyi niyetli çabalarına rağmen maalesef zaman darlığı ve yasal prosedürlerdeki engeller nedeniyle görüşmeleri sonuca erdiremediğimizi kamuoyu ve basketbol camiasına bildiririz.

Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen Manisa Milletvekillerimiz Sayın Özgür Özel ve Sayın Bakırlıoglu’na, İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoglu’na ve Akhisar Belediye Başkanımız Sayın Besim Dutlulu’ya çok teşekkür ederiz.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …