Güncel Haberler

Çekilen İstanbul BBSK’nın Yerine Akhisar Geliyor

İstanbul BBSK amatör şubelere daha çok yatırım yapmak istediğini ve bu nedenle profesyonel yatırımı durdurup BSL‘ye katılmayacağını açıklamıştı geçtiğimiz günlerde.

Bu gelişme üzerine TBL‘nin iddialı takımlarından Akhisar Belediye kulübün haklarını alabilmek için görüşmelere başladı hemen. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun onaylamasının ardından Akhisar, İstanbul BBSK’nın geçmişten gelen borçlarının bir kısmını üstlenecek. 2-3 gün içerisinde taraflar arasındaki anlaşmanın resmileşmesi ve Akhisar teknik ekibinin belirlenen yabancı hamlelerini hızlıca tamamlaması bekleniyor.

Gelen bilgilere göre Akhisar, işlemler tamamlanıp BSL’de yer alacak olursa maçlarını Manisa’da oynayacak ve sahasındaki eksiklerin giderilmesinin ardından yuvasına geri dönecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …