Güncel Haberler

Milano Rodriguez Liderliğinde Sassari’yi Geçti

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Olimpia Milano Cagliari Turnuvası kapsamında oynanan maçta rakibi Sassari‘yi yıldız guardı Rodriguez’in etkili performansıyla 60-73’lük skorla geçmeyi bildi.

Bu sonuçla beraber Milano finale yükseldi ve Hapoel Jerusalem’i farklı geçen Khimki’nin rakibi oldu.

1.çeyrek: 18-14
2.çeyrek: 13-19
3.çeyrek: 17-22
4.çeyrek: 12-18

Milano’da maestro Sergio Rodriguez 25 sayı ile takımı sırtlarken, Andrea Cinciarini 13 sayı ve Shelvin Mack de 12 sayı ile galibiyet yolunda etkili oldular.

Sassari cephesinde ise Dyshawn Pierre 13 sayı ile en skorer isim olurken, Miro Bilan Stephano Gentile de 12’şer sayı ile ona destek olmaya çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Malaga, Promitheas’ı Deplasmanda Yenerek İlk Final Four Biletini Kaptı

FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisi 2. maçında Unicaja Malaga, Yunanistan’da konuk olduğu Promitheas‘ı 83-90’lık …