Güncel Haberler

Panathinaikos Fredette’nin Alev Aldığı Maçta Unics Kazan’ı Rahat Yendi

Kurduğu kaliteli kadro ile yeni sezonda Euroleague‘in iddialı takımlarından biri olacak Panathinaikos, keskin nişancısı Fredette’nin alev aldığı maçta Unics Kazan‘ı 94-76’lık skorla rahat geçti.

1.çeyrek: 35-25
2.çeyrek: 51-46
3.çeyrek: 69-61
4.çeyrek: 94-76

Yeşiller’de Jimmer Fredette 31 sayı (5-8 3sayı), 6 asist, 6 top çalma ile MVP performansı sergilerken, DeShaun Thomas 20 sayı ve Wesley Johnson da 16 sayı ile ona destek olan isimler oldular.

Rus ekibinde ise Jamar Smith ve Alex Tyus 14’er sayı ile en skorer isimler olurlarken Errick McCollum da 11 sayı ile onlara katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …