Güncel Haberler

Avusturalya Zorlu Maçta Fransa’yı Yenerek Çeyrek Finalde ABD’den Kaçtı!

Dünya Kupası 2.tur L grubu mücadelesinde kazananının grup lideri olacağı ve çeyrek finalde ABD eşleşmesinden kaçacağı maçta Avusturalya son topa kadar nefeslerin tutulduğu mücadelenin ardından Fransa‘yı 98-100 yenmeyi başardı.

Fransa’da De Colo ile Fournier bireysel anlamda harika bir maç çıkarmış olsalar da savunmada Mills’e çözüm bulamadıkları gibi Avusturalya’nın her iki pota altında da Baynes ile kurduğu üstünlüğe de ne Gobert ne de Poirier ile karşılık veremedikleri için kaybetmekten kurtulamadılar.

1.çeyrek: 24-23
2.çeyrek: 22-23
3.çeyrek: 29-25
4.çeyrek: 23-29

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Avusturalya’da Patty Mills 30 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken Aron Baynes de 21 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile özellikle Fransız uzunlara karşı tek başına üstünlük kurmasıyla x-faktör oldu. Joe Ingles da en kritik anlarda sahneye çıkarak takıma liderlik etti, 23 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile etkili bir performans sergiledi.

Fransa’da ise Evan Fournier 31 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile kariyerinin en iyi maçlarından birini çıkarırken Fenerbahçeli Nando De Colo da 26 sayı, 2 asist ile çok iyi performansı sergiledi ama bu iki performans da galibiyet için yeterli olmadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe Beko, Zorlu Partizan Deplasmanında

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Stark Arena’da Partizan‘a konuk oluyor. 23 …