Güncel Haberler

Maccabi Hazırlık Maçında Anwil’e Kaybetti

Koç Sfairopoulos yönetimindeki yenilenmiş kadrosuyla sezon hazırlıklarını sürdüren Maccabi Tel Aviv Polonya’da düzenlenen Mez Polska turnuvasında Anwil‘e 83-81 kaybetti.

1.çeyrek: 17-17
2.çeyrek: 40-41
3.çeyrek: 66-61
4.çeyrek: 83-81

Maccabi Tel Aviv’de Nate Wolters 15 sayı ile en skorer isim olurken, yeni transferler Elijah Bryant 14 sayı ve Tyler Dorsey de 12 sayı ile mücadele ettiler.

Anwil’de ise 3 Birleşik Amerikalı oyuncu ön plana çıktı. Eski Anadolu Efesli Ricky Ledo 27 sayı ile yıldızlaşırken, Chase Simon 20 sayı ve Tony Wroten da 14 sayı ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Malaga, Promitheas’ı Deplasmanda Yenerek İlk Final Four Biletini Kaptı

FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisi 2. maçında Unicaja Malaga, Yunanistan’da konuk olduğu Promitheas‘ı 83-90’lık …