Güncel Haberler

Kızıl Yıldız Karadağ Ekibi Mornar Bar’ı Farklı Geçti

Yeni sezonda tekrar Turkish Airlines Euroleague‘de izleyeceğimiz Kızıl Yıldız, rakibi Mornar Bar karşısında 90-72’lik skorla rahat bir galibiyete uzandı.

1.çeyrek: 26-19
2.çeyrek: 19-17
3.çeyrek: 23-17
4.çeyrek: 22-19

Kızıl Yıldız’da James Gist 18 sayı ile en skorer isim olurken, Derrick Brown 15 sayı, 10 ribaund, 5 asist ile komple bir performans sergiledi. Stratos Perperoglou 14 sayı ve Michael Ojo da 12 sayı ile mücadele etti.

Mornar Bar’da ise Jacob Pullen 28 sayı ile takımını ayakta tutmaya çalıştı. Nemanja Vranjes 12 sayı ve Uros Lukovic de 11 sayı ile takımlarına katkı verdiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …