Güncel Haberler

Kanada, Ürdün’ü Ezdi Geçti

Dünya Kupası klasman mücadelesi P grubu maçında Kanada zayıf rakibi Ürdün karşısında 126-71’lik skorla çok rahat bir galibiyet aldı. Kanada bu sonuçla Olimpiyat elemelerinde yer alma şansını son maça taşıdı, Almanya’yı yenerlerse de bunu başaracaklar. Ürdün’ün ise şansı kalmadı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Kanada’da Türk Telekom’un yeni transferi Kyle Wiltjer 29 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile yıldızlaşırken Conor Morgan 14 sayı, 3 ribaund ve Melvin Ejim 13 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile ona destek olan isimler oldular.

Ürdün’de ise Dar Tucker 13 sayı, 2 ribaund ve Amin Abu Hawwas 11 sayı ile çift haneli skor katkısı veren yegane isimler oldular. Ahmet Düverioğlu ise 8 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile vasat bir görüntü çizdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Raptors’un Koçu Nurse, Kanada’yı Çalıştırmaya Devam Edecek

NBA Doğu Konferansı ekiplerinden Toronto Raptors‘un koçu Nick Nurse, aynı zamanda başantrenörlüğünü yaptığı Kanada Milli …