Güncel Haberler

Burgos Hazırlık Maçında Euroleague Ekibi Alba Berlin’i Son Topta Devirdi

İspanya Liga Endesa temsilcisi Burgos hazırlık maçında Euroleague temsilcisi Alba Berlin‘i son topta 90-89 yenmeyi başardı.

İlk çeyrek Alba’nın 21-15 üstünlüğü ile geçilirken devreye de Alman ekibi 43-38 önde girdi. Üçüncü çeyrek sonunda da Alba 67-63 öndeydi. Son çeyrekte ise Burgos 27-22’lik skorla geri döndü ve maçı son topta kazanmayı bildi.

İspanyol ekibinde Alex Barrera 21 sayı ile ön plana çıkarken JP Tokoto ve Earl Clark da 15’er sayı ile mücadele ettiler. Alba’da ise Peyton Siva 22 sayı ile en skorer isim oldu, Markus Eriksson da 18 sayı ile katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …