Güncel Haberler

Olimpia Milano Hazırlık Maçında Olympiakos’u Yendi

Turkish Airlines Euroleague takımlarından Olimpia Milano ve Olympiakos İtalya’da düzenlenen turnuvada karşı karşıya geldiler, kazanan ise 78-62 ile Milano oldu.

Milano maçı baştan sona üstün götürdü ve çeyrekleri sırasıyla 14-13, 35-28 ve 58-47’lik skorlarla önde tamamladı. İtalyan ekibinde Biligha, Brooks, Della Valle ve Roll Dünya Kupası’nda yer aldıkları için, Gudaitis ile Nedovic de sakatlıkları nedeniyle forma giyemediler. Olympiakos’da ise Printezis, Papanikolaou, Kuzminskas ve Milutinov milli formayı giydikleri için, Vezenkov da sakatlıkları nedeniyle bu maçta görev alamadılar.

Milano’da Sergio Rodriguez 15 sayı, Kaleb Tarczewski 12 sayı ve Aaron White 11 sayı ile ön plana çıktılar. Olympiakos’da ise Augustine Rubit 14 sayı, Brandon Paul 11 ve Vassilis Spanoulis 7 sayı ile direnmeye çalıştılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …