Güncel Haberler

Fransa, Ürdün Karşısında Ter Attı

Dünya Kupası‘nın favorilerinden biri olan Fransa G grubu mücadelesinde zayıf rakibi Ürdün karşısında antrenman niteliğinde bir maç oynadı ve 103-64’lük skorla rahat bir galibiyete imza attı.

İlk çeyrekte savunmayı çok sıkı tutmasa da hücumda rahat skor bulan Fransa, 10 dakikayı 25-18 önde geçti. İkinci çeyrekle beraber pota altını da iyi savunan Fransa karşısında Ürdün skor üretmekte zorlanmaya başladı ve devreye girilirken farkı iyice açan Fransa 50-33 üstünlük yakalamıştı. Üçüncü ve dördüncü çeyrekte de farkı 10’ar 10’ar arttırmaya devam eden Fransa neden favorilerden biri olduğunu hatırlatan rahat ve dominant bir galibiyet aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Fransa’da Rudy Gobert 16 sayı, 13 ribaund ile double-double yaparken Nando De Colo da 19 sayı, 8 asist ile en skorer isimdi. Ürdün’de ise Dar Tucker 20 sayı, 2 ribaund ile skor yükünü çekmeye çalışırken Zaid Abbas da 12 sayı, 7 ribaund ile diğer çift haneli skor katkısı veren isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Heurtel, Federasyon ile Anlaşmasını Bozdu ve Zenit ile İmzaladı!

Euroleague ve Liga Endesa’nın güçlü ekiplerinden Barcelona ile Real Madrid’in sorunlu şekilde ayrılan, yaz dönemiminin …