Güncel Haberler

Kızıl Yıldız Açılışı Bamberg Galibiyeti ile Yaptı

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Euroleague ekibi Kızıl Yıldız ilk hazırlık maçında Brose Bamberg‘i 90-74’lük skorla rahat geçerek iyi bir başlangıç yaptı. Sırp ekibinin bir sonraki rakibi ise EuroCup temsilcilerimizden Darüşşafaka Tekfen olacak.

Kızıl Yıldız’da eski Efesli Derrick Brown 14 sayı ile en skorer isim olurken Michael Ojo 11 sayı ve Stratos Perperoglou ile Ognjen Dobric de 10’ar sayı ile ona katkı verdiler. Takımın yeni guardı Lorenzo Brown ise 11 asist ile dikkatleri çeken bir performans sergiledi.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek Bamberg’de ise Louis Olinde 15 sayı ile öne çıkarken Chris Sengfelder 13 ve eski Karşıyakalı Assem Marei de 11 sayı ile mücadele ettiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Peristeri, Bonn’u Farklı Geçerek Kolay Lokma Olmadığını Gösterdi

FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisi ikinci maçında Peristeri konuk ettiği Telekom Bonn‘u 90-622lik skorla …