Güncel Haberler

Karadağ Son Hazırlık Maçında Polonya’yı Yendi

Dünya Kupası hazırlıklarının sonuna gelinirken iki denk takımın karşılaşmasında Karadağ rakibi Polonya‘yı 70-65’lik skorla yenmeyi başardı.

Karadağ cephesinde ikiz kulelerden Nikola Vucevic 13 sayı, 9 ribaund, 4 asist ile ön plana çıkarken diğer kule Bojan Dubljevic ve Nemanja Radovic 11’er sayı ile galibiyeti getirdiler.

Polonya’da ise çift haneli skor katkısı verebilen yegane isim 13 sayı ile Aaron Cel olurken, Adan Waczynski 8 sayı ile ona katkı vermeye çalıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fransa, Polonya’nın Külkedisi Masalını Kalp Kırıcı Şekilde Sonlandırdı!

2022 FIBA EuroBasket‘te Berlin’de oynanan ilk yarı final maçında Fransa, Slovenya’yı yenerek külkedisi olduğunu kanıtlayan …