Güncel Haberler

Buducnost Slovenya’daki Hazırlık Maçında Khimki’yi Yendi

Slovenya’nın Krajinska Gora kasabasının ev sahipliği yaptığı hazırlık maçında 7DAYS EuroCup temsilcisi Buducnost, karşılaştığı Euroleague ekibi Khimki‘yi 83-74 yenmeyi başardı.

Hayli eksik olan Khimki ilk yarıda iyi oynasa da ikinci yarıda Bamforth liderliğindeki Buducnost’un geri dönüşüne engel olamadı ve kaybetti. Rus ekibinde yeni transferlerden Jonar Jerebko, Jeremy Evans ve Chris Kramer’in önümüzdeki günlerde takıma katılması bekleniyor. Ayrıca onların dışında milli takım görevinde olan Stefan Jovic, Sergey Karasev ve Evgeny Valiev ile sakatlıkları bulunan Alexey Shved ve Timofey Mozgov da kadroda yer almadılar.

Karadağ ekibinde Scott Bamforth 21 sayı ile yıldızlaşırken Justin Cobbs da ona 17 sayı ile eşlik etti. Khimki’de ise Anthony Gill 18 ve Dairis Bertans 17 sayı ile takımlarını ayakta tutan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …